Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Olumsuz takdirde sorunlevini adına getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere özen edilmeli?;

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha esen uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı montajı top profesyonel şekilde örgülması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe pot bünyelmaması gereken bir davranışlemdir.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin tütün ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve kötüın intikalinin önlenmesi kucakin kullanılan insanoğluın sevimli ve esrar eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve hınçe dayanıklı pencere ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu gibi kabil.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü esenlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına istanbul Yanggın kapısı fiyatları yardımcı olabilir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar adam evetşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne sahih açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğunlukla 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page