En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir etkili birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya essah ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

İçeriden hariçarı esaslı itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir katının belirtik olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Kadim kuruluşlarda bina hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (mektep, allıkışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Başkaca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Binalarda belli standartlarda görev alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri yararlanma kayranından kâr yapmak amacı ile yapılan, en okkalı 100 şahıs kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta zat sayısına rabıtlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe yüksek birinci sınıf yangın baplarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara yaraşır şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık kızılıyoruz.

Yangın yahut evgin kondisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca Yangın Merdiveni Kapısı tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page